Meet the candidates

Wie wordt Mr. Bear Netherlands 2019?

 

Mr. Bear Netherlands Election on Saturday March 23rd

Kandidaten Mr. Bear Netherlands 2019

Hier zijn de kandidaten voor de Mister Bear Netherlands 2019 verkiezing.
Kom en breng je stem uit op 23 maart a.s. in Club Panama te Amsterdam, vanaf 20:30 uur.
(Kandidaten in alfabetische volgorde)

Candidates Mr. Bear Netherlands 2019

Here are the candidates for the Mister Bear Netherlands 2019 election.
Come and cast YOUR vote on 23rd of March at Club Panama in Amsterdam (from 20:30 onwards).

Click on the photos for an introduction, written by the candidates.

Note: Candidates listed in alphabetical order.

Photos: Different By Suus

Fred

Fred-Fredericus-Mr-Bear-Nederland-KandidaatMijn naam is Fred en ben op latere leeftijd liefde voor een man gaan voelen. Dus alle fases van het gay leven kwamen dus ook later. Door langere vaste relaties kwam ik tot 2 jaar geleden niet zo in het gaycircuit. Mijn vriendenkring ligt voornamelijk in andere eu landen, het doel waarom ik mee doe is contact te maken met de Berenscene en mijn buitenlandse contacten weer naar Amsterdam te krijgen door Amsterdam daar te promoten.

My name is Fred and I started falling in love with men at a later age. So therefore also the stages of gay life came later for me. Due to being in long term relationships I didn’t participate much in life on the gay circuit. My circle of friends is scattered around Europe, and the goal for me to join this competition is to connect with the bear scene abroad and show my contacts abroad about Amsterdam and promote the city.

Hasan

Hasan-Mr-Bear-Nederland-KandidaatIk ben Hasan en sinds 4 jaar woon ik volledig in Nederland. Door mijn achtergrond in Iran en mijn werk moest ik mijn geaardheid geheim houden. Nu ben ik blij dat ik helemaal mezelf kan zijn. Daar wil ik voor uitkomen. Ik wil het met jullie delen en ik heb jullie support nodig!

My name is Hasan and since 4 years I am a permanent resident in the Netherlands. Due to my background in Iran and my work, I had to keep my sexual orientation a secret. I am very grateful that I can finally be myself, and I want to show that. This is my story I want to share with you and need your support for!

Pieter

Pieter-Bear-Mr-Bear-Nederland-KandidaatIk ben Pieter Bear geboren en woonachtig in Den Haag 47 jaar.
Van oorsprong huisschilder in de bouw maar nu meer restauratie en kunst.

Sinds 2015 ontdekte ik meer het party circuit en leerde ik veel vrienden kennen op oa. Bear-Necessity & Furball en deed in 2017 mee aan een photoshoot voor Superfurry bij Suzanne van de Laar, vanaf dat moment was letterlijk de beer los!

Ik zou mij als ambassadeur voor de Bear community als Leather Bear willen richten op binnenlandse aangelegenheden, zo zet ik mij oa. bijvoorbeeld in voor de Dusty Foundation en zal ik bruggen slaan in de fetisj en leather scene en andere groepen binnen de community.

Maar ik sta ook als bear op een boot van MiCasa Vogelzang tijdens de Amsterdam Pride en zal mij laten zien in het oosten en hoge noorden en zuiden van het land tijdens pride en evenementen maar ook in het buitenland zal ik als Dutch Bear zichtbaar zijn.

My name is Pieter Bear, born and living in Den Haag, 47 years old. Originally trained as a painter in construction but lately more involved with restoration and art.

Since 2015 I have been part of the party circuit and met a lot of people at parties like Bear-Necessity & Furball, and in 2017 I joined a photoshoot for Superfurry at Suzanne van Laar; From that moment the bear was on the loose!

I would like to be a Leather Bear ambassador for the Bear Community and focus on domestic initiatives like the Dusty Foundation. I would also like to build bridges between the our community and the leather, fetish and other communities around us.

Also I will be a bear in the boat of MiCasa Vogelzang during Amsterdam Pride and will attend Pride activities in all regions of the Netherlands and abroad, showing my visibility as a Dutch Bear.

Mister Bear Netherlands 2019 Events

There are no upcoming events at this time.